Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii intre 0 – 7 ani si viitoare mamici
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Baby Boom Show

Baby Boom recomanda


Esti gravida sau ai nascut de curand?

Femyo, aplicatia medicala Nr.1 in Romania vine cu articole si medici dedicati tie si bebelusului tau! ❤️ Daca nu ai aplicatia, instaleaz-o gratuit.
Descarca aplicatia!

Ginecologi, Pediatri si Consultanti in Alaptare

10 lei costa sa vorbesti cu un consultant in alaptare pe chat-ul Femyo iar daca esti abonat e gratuit. Toti consultantii din aplicatie sunt certificati si membri ai asociatiei 07Alaptare.
De asemenea, Femyo iti pune la dispozitie medici ginecologi, pediatri, nutritionisti, endocrinologi si multi altii  pe chat pentru:
- sfaturi rapide pentru tine si bebe;
- interpretare analize;
- a doua opinie.

Cursuri online si offline cu cei mai buni medici din tara

Fie ca vrei sa faci o rezervare la un curs de puericultura sau sa participi la un workshop online cu Dr. Ilinca Tranulis, Femyo face totul mai simplu si iti ofera discount-uri exclusive.

Psihoterapeuti

Nasterea vine cu foarte multa fericire pentru parinti dar schimbarile si depresia post natala pot pune la incercare relatia de cuplu. La Femyo stim ca tocmai in aceasta perioada nu ai timp sa mergi la un psihoterapeut si de multe ori nici macar de un telefon nu ai timp. De aceea, Femyo iti vine in ajutor:

  • sedinte de psihoterapie de 15 minute, direct pe chat-ul Femyo;
  • psihoterapeuti de renume, specializati in terapia pentru mamici si cupluri;
  • preturi avantajoase - 50 de lei pe sedinta;
  • gratuitate pentru abonate.
Toate articolele din modulul pentru bebelusi sunt scrise in colaborare cu Dr. Ilinca Tranulis, medic pediatru specialist, consultant în lactație IBCLC și mamă a trei copii mici. Din dorința de a ajuta și sprijini mamele, în 2012 a înființat primul call-center de consiliere în alăptare din România, 07ALAPTARE, iar urmarea firească a fost deschiderea Clinicii de Alăptare. Ilinca este speaker la conferințe și întâlniri dedicate mamei și copiilor.
Descarca aplicatia!

Iti stam la dispozitie cu drag!

Daca ai orice problema cu aplicatia, iti stam la dispozitie la suport@femyo.ro si pe chat-ul Femyo la "Informatii Abonamente"

Facebook
Link
Website
Parteneri Baby Boom
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: babyboom@euroexpo.ro