"> 5 motive sa fii expozant - Baby Boom Show

5 motive sa fii expozant

Toate drumurile viitoarelor mamici si ale mamicilor cu copii intre 0 si 7 ani duc la Baby Boom Show. De ce sa lipsesti de la intalnirea cu publicul tau?

Hainute cool pentru viitoare mamici, nou-nascuti si copii de pana la 7 ani, carucioare trendy, servicii medicale deosebite, piese de mobilier si jucarii ale unor branduri de top, distractie si bucurie. De 15 ani, Baby Boom Show combina aceste elemente cu diversitatea copilariei si pune la dispozitia publicului larg o platforma de succes.

Ai 5 motive sa fii expozant la Baby Boom Show:

1. Este un eveniment consacrat

Baby Boom Show este evenimentul #1 pentru viitoare mamici si copii cu varste intre 0 si 7 ani, care se desfasoara de peste 15 ani in cel putin doua editii anuale, primavara si toamna. Fii si tu expozantul nostru!

2. Cel mai modern pavilion expozitional

Distribuit pe cei peste 12.000mp ai pavilionului B1 de la Romexpo, Baby Boom Show gazduieste proiecte indraznete de standuri, spatii de expunere mai mari si noi sali de conferinte pentru cursuri.

3. Toata industria intr-un singur loc

Baby Boom Show este structurat astfel incat sa aduca toata industria intr-un singur loc: de la producatori si distribuitori de imbracaminte & incaltaminte, jucarii, carucioare si mobilier pentru copii, la clinici medicale. Vino sa expui alaturi de ei!

4. Cursuri si workshop-uri specializate

Poti sustine cursuri sau workshop-uri dedicate viitorilor parinti in fata unui public targetat. Editia de toamna (a 27-a) iti ofera aceasta ocazie, iar noi iti punem la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu toate dotarile necesare, si promovare gratuita.

5. Promovare targetata

Ca expozant la Baby Boom Show, serviciile si produsele tale vor beneficia de expunere media extinsa, iar tu vei putea intra in contact direct cu clientii pe care ti-i doresti. Si ca sa-ti poti face o imagine de ansamblu despre targetul pe care-l vizam, te invitam sa vezi in video de mai jos cum a fost editia din primavara a expozitiei.