Branduri prezente

Program:
19 – 21 octombrie: 10:00-19:00
22 octombrie: 10:00-18:00

Intrarea este cu bilet (15 lei) sau gratuit, joi şi vineri,
dacă descarci invitaţia.
Copiii intră gratuit.

Zile
Ore
Minute
Secunde

LIVE STAGE

Vrei edutainment? Avem.

Te aşteptăm la scena Baby Boom Show cu lansări de produse în premieră, workshop-uri, ateliere de gătit, concursuri, discuţii LIVE cu specialişti şi personalităţi cu lipici la public, plus câteva surprize.

Ce găseşti la târg

CURSURILE BABY BOOM

Viitoarele mămici şi proaspeţii părinţi au patru zile de cursuri şi seminarii interactive şi GRATUITE pe teme de mare actualitate: siguranţă auto, alăptare, prim-ajutor, co-sleeping şi multe altele.

BABY TECH

Descoperă cele mai cool gadgeturi şi produse inovatoare care fac mai uşoară creşterea unui nou-născut. În mare parte, aici este aria tăticilor, dar mai bine aruncă o privire, pe o mică parte din ce ai putea descoperi la Baby Boom Show.

ZONA TOMBOLELOR

La Baby Boom Show poţi participa la o serie de tombole cu super premii. Totul se desfăşoară într-o zonă special amenajată. Firmele expozante te aşteaptă să participi, iar premiile sunt WOW, convinge-te.

DISTRACŢIE LA
BABY BOOM SHOW

Spaţii de joacă gonflabile (căsuţa din poveşti), labirint, tobogane de lemn, jucării, corturi, ateliere creative, mascote Disney. 4 de poveste, acasă la Baby Boom Show!

Super oferte la pachete de naştere

Cele mai mari maternităţi private şi de stat, Băncile de recoltare şi clinicile medicale au pregătit pachete medicale cu super discounturi pentru Baby Boom Show. Atenţie, ofertele sunt valabile doar în cadrul târgului.

Discount-uri Exclusive

Baby Boom Show este târgul care vine în ajutorul actualelor şi viitoarelor mămici. Te aşteptăm cu un adevărat spectacol de oferte, valabile doar în cele patru zile de eveniment.

Oferte speciale pachete de naştere


Urmează să naşti şi eşti în căutarea celui mai potrivit pachet de naştere?
La Baby Boom Show – ediţia de toamnă ai super oferte! Compari serviciile medicale incluse şi alegi oferta care îţi asigură o naştere fără griji pentru tine şi micuţul tău!

CĂRUCIOARE & SCAUNE AUTO

Cauţi cel mai potrivit cărucior sau scaun auto?

La Baby Boom Show – ediţia de toamnă găseşti cea mai mare diversitate de produse ale brandurilor de top, la oferte speciale. Testează cele mai cool modele de pe piaţă şi alege din promoţiile exclusive ce se potriveşte stilului de viaţă al familiei tale!

TOT CE AI NEVOIE PENTRU PRIMELE LUNI DE VIAŢĂ ALE MICUŢULUI TĂU

• Nutriţie     • Accesorii hrănire     • Scutece     • Igienă şi îngrijire

Lista ta de cumpărături pentru nou-născut conţine produse pentru o alimentaţie sănătoasă, o îngrijire delicată sau un somn liniştit.
Ne asigurăm că vei găsi la târg tot ce ai nevoie pentru bebeluşul tău: produse de top de la cele mai mari branduri, care să-ţi uşureze primele luni de viaţă alături de noul membru al familiei.

JUCĂRII

Stimulează simţurile şi imaginaţia copilului tău cu cele mai distractive jucării!

De la jucării clasice şi până la jucării educative, la Baby Boom Show ediţia de toamnă le descoperi pe toate!

Îţi propunem o varietate de jocuri şi jucării care să îl cucerească pe cel mic şi să îi ocupe timpul petrecut atât acasă, cât şi în eventuale călătorii.

ÎMBRĂCĂMINTE ŞI ÎNCĂLŢĂMINTE

Hăinuţe, pantofiori şi accesorii pentru copii, cu design calitativ şi cool. Cele mai noi tendinţe în moda hainelor pentru copii şi bebeluşi.

Toate într-un singur loc: la Baby Boom Showediţia de toamnă!

Alege branduri renumite şi produse de calitate la cele mai bune preţuri! Profită de ofertele speciale valabile în perioada târgului şi oferă-i copilului tău hăinuţe confortabile şi elegante!

CAMERA BEBELUŞULUI

Piesele de mobilier pentru nou-născuţi oferite de expozanţii ediţiei de toamnă a Baby Boom Show întrunesc cele mai înalte standarde de calitate şi le asigură celor mici o dezvoltare echilibrată. 

Fie că ai nevoie de un pătuţ, o saltea, un cabinet cu sertare sau o masă de înfăşat cu cădiţă pentru bebeluşi, la Baby Boom Show – ediţia de toamnă găseşti cea mai bună selecţie de mobilier pentru copii, de la branduri recunoscute la nivel mondial.

Noutăţi şi surprize
la fiecare ediţie

Cele mai mari branduri reprezentate

Locul de lansare a celor mai utile şi inovatoare produse pentru mămici şi copii

Super oferte şi discounturi la mii de produse şi servicii

Consiliere şi servicii medicale de la specialişti renumiţi din domeniu

Cele mai utile cursuri gratuite pentru viitorii părinţi

Invenţii care uşurează creşterea copiilor

Ai o afacere în domeniu şi vrei să participi la primul târg din acest an dedicat copiilor  
şi viitoarelor mămici, Baby Boom Show – ediţia de toamnă?
Nu pierde ocazia de a te întâlni cu miile de vizitatori care ne trec pragul la fiecare ediţie.

Prezentare Baby Boom I 2023 RO

Luciana Stoleru – Director de proiect

Organizatori

În parteneriat cu

Parteneri media

Partener Outdoor

Visual Partner

Partener plăţi

Partener de hidratare

Parteneri joaca

Parteneri de sustenabilitate