Baby Tech

Espressorul de lapte Baby Brezza Formula Pro Advanced

Baby Brezza Formula Pro Advanced este cea mai avansată modalitate de a prepara instant biberonul perfect. Foarte ușor, fără a fi nevoie să măsurați sau să fierbeți apa. Compatibil cu toate tipurile de biberon și cu aproximativ toate tipurile de lapte.

Încălzitorul de biberoane Baby Brezza Safe+ Smart Bottle Warmer

Safe + Smart Baby Bottle Warmer este cel mai avansat încălzitor de biberon de pe piață, fiind și singurul care are Bluetooth, dar și două modalități de încălzire.

Singurul cărucior electric din lume cu asistenţă la rulare: ePriam, de la Cybex

ePriam este singurul cărucior electric din lume, un cărucior cu asistență la rulare, care face foarte facilă plimbarea pe orice suprafață. Că urci dealuri sau mergi pe nisip, ePriam poate fi ghidat cu un singur deget. În plus, poate fi controlat dintr-o aplicație, ce permite legănarea copilului în cărucior.

Cybex Anoris T, singurul scaun auto din lume cu airbag

Anoris T i-size este cel mai sigur scaun din istorie cu fața la sensul de mers. Scorul unic obținut la testele de siguranță ADAC se datorează includerii în perna frontală a unui airbag. Scaunul este considerat o revoluție în domeniul siguranței copiilor în mașină.

Sensorsafe – un clips inteligent de la Cybex

Sensorsafe este un clips care se prinde pe centurile scaunului copilului, în dreptul pieptului acestuia. Acest dispozitiv elimină posibilitatea ca cel mic să-și scoată mâinile din centuri, dar transmite și o serie de informații utile unei aplicații instalate gratuit pe telefonul părintelui.

Monitor de respirație pentru bebeluși Nanny BM-02

Monitorul de respiraţie Nanny BM-02 le oferă părinților un somn liniștit și control asupra respirației adecvate a bebelușului lor, monitorizând constant respirația și mișcările acestuia.

Pachetul conține: 1 saltea cu senzor, 1 unitate de control, cablu extensie de 5m, priză de conectare, suport din plastic pentru perete, 2 șervețele antibacteriene, 2 baterii alcaline tip AA 1,5 V, manual de utilizare și instrucțiuni de prim ajutor în limba romană.

Pătuţ Lemn Fag Star Wifi cu Lampă de Veghe Led

Pătuțul Star Wifi din lemn de fag are panoul din plexiglas cu bandă led la bază, care luminează marginile și decorațiunile în 8 culori: alb, galben, portocaliu, roșu, violet, albastru deschis, albastru, verde și sunt inspirate din principiile cromoterapiei, cu diferite tipuri de lumini, prin rotație fixă sau automată. Pătuțul are sistem WiFi controlabil prin smartphone și conectabil la sistemele de control pentru automatizarea locuinței.

Pătuţ Lemn Fag Moon Wifi cu Lampă de Veghe Led

Pătuțul Moon Wifi din lemn de fag are panoul din plexiglas cu bandă led la bază, care luminează marginile și decorațiunile în 8 culori: alb, galben, portocaliu, roșu, violet, albastru deschis, albastru, verde și sunt inspirate din principiile cromoterapiei, cu diferite tipuri de lumini, prin rotație fixă sau automată. Pătuțul are sistem WiFi controlabil prin smartphone și conectabil la sistemele de control pentru automatizarea locuinței.

Ambele colecţii Star şi Moon au sistem wifi care controlează luminile din decorul mobilierului (prin aplicaţie mobilă), al pătuţului şi al dulapului.