"> Erfi Kids. Swandoo - scaunul auto al Mileniului III - Baby Boom Show

Erfi Kids. Swandoo – scaunul auto al Mileniului III

Siguranta Auto Copii te invita la Baby Boom Show, la o premiera nationala: super-lansare Swandooscaunul auto al Mileniului III.

Swandoo Albert i-Size, scaunul vedeta al bebelușilor, evaluat ca cel mai sigur scaun auto pentru bebeluși de catre Automobil Club German ADAC și ÖAMTC in toamna anului 2019, ajunge in PREMIERA in România!

Nu rata super-lansarea anului la Baby Boom Show, in standul Siguranta Auto Copii și testeaza pentru bebelușul tau Swandoo.

Recomandat de la naștere și pâna la o inaltime de 85 cm (in jurul vârstei de 1 an), gândit ca un scaun auto cu adevarat revolutionar, Swandoo a imprumutat prenumele celui mai mare geniu al umanitatii, Albert Einstein, tocmai ca un indiciu al caracteristicilor sale unice.

Rezultatele speciale la testele de impact, designul de secol 21, compatibilitatea cu diverse modele de carucioare, fac din Swandoo Albert i-Size scaunul auto MUST HAVE pentru orice parinte.

Anul acesta nu ai voie sa ratezi standul nr. 2, standul Siguranta Auto Copii din cadrul Salonului Baby Boom Show! Vino sa afli informatii certificate in materie de testare și instalare scaune auto de la expertii noștri.