"> Hansa Creation Educational. Animale din plus realizate manual - Baby Boom Show

Hansa Creation Educational. Animale din plus realizate manual

Animalele fac partea din viata noastra de zi cu zi indiferent ca vorbim despre cele domestice sau despre cele pe care le vedem la Zoo sau TV. Acum cu ajutorul creatiilor din pluș realizate (multe dintre ele si pictate) manual de Hansa Creation putem să ne jucăm cu ele, să învățăm lucruri despre modul lor de viață, ce putem face ca să le protejam si să le respectăm.

În ziua de azi e greu să vezi animale în sălbăticie. Majoritatea copiilor nu știu cum arată nici animalele domestice. Lumea se schimbă cu repeziciune și teritoriile sălbatice sunt din ce în ce mai restrânse. Avem nevoie de educație: așa cum învățăm anatomia corpului nostru, la fel de importantă e și ”anatomia” naturii. Fiecare ființă e importantă în marele organism care este Pământul.

Ne adresăm tuturor educatorilor, promotorilor de programe educaționale, profesorilor și bunicilor, fotografilor care vor să creeze decoruri unice, companiilor care își doresc să dezvolte programe de educație și protecția mediului, actorilor care au nevoie de marionete sau costume asemenea animalelor vii, dar si tuturor celor care vor jucării realiste și pozitive pentru copii lor.

Va asteptam la standul nostru cu o mica parte din cele peste 8000 de creatii diferite!

Be real! Be Hansa!