Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii intre 0 – 7 ani si viitoare mamici
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Baby Boom Show
Baby Boom Show

Baby Boom ta invita in cel mai cool loc de joaca pentru copii – Zarva! Intre 4-7 aprilie, te asteptam in locul unde imaginatia copiilor prinde viata, iar zgomotul este permis!

Baby Boom Show

Alaturi de partenerii nostri de la Zarva, te vom surprinde cu un loc de joaca special creat pentru copiii energici, un loc in care cei mici isi pot crea propriile povesti si pot deveni eroi.

Descopera magia copilariei la locul de joaca amplasat de Zarva la Baby Boom Show! Distractia e gratuita!


Baby Boom Show

Clubul Zarva este locația perfectă pentru petreceri și aniversări, dar și pentru evenimente dedicate tuturor. In timp ce micutii se distreaza, parintii pot socializa si asista la lansari de produse pentru copii sau la conferinte si ateliere de parenting. Descopera secretele Zarva si la Baby Boom Show, intre 4-7 aprilie, la Romexpo!

Bucuriile se traiesc impreuna!

Te asteptam la BABY BOOM SHOW!

Baby Boom Show Baby Boom Show

Baby Boom Show Baby Boom Show Baby Boom Show
Parteneri Baby Boom
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: babyboom@euroexpo.ro