"> Opera Comica pentru Copii: Scufita Rosie - Baby Boom Show Virtual

Opera Comica pentru Copii: Scufita Rosie

Un titlu foarte de iubit de micii spectatori si un balet un poveste, produs cu entuziasm de Opera Comica pentru Copii. Spectacolul a avut premiera online si, desi a fost o solutie de compromis in vremuri complicate, a fost un real succes, o dovada clara ca tu ai nevoie de produse culturale de calitate, indiferent de forma lor.

Spectacolul s-a jucat apoi in aer liber, o noua solutie de compromis, fiind adaptat pentru conditiile tehnice ale scenei din exterior. Un nou succes pentru public, o dovada ca poti gasi usor solutii si un nou motiv sa asteptam nerabdatori a treia premiera a „Scufitei Rosii”, in Sala de spectacol.

Pana atunci, te invitam la primul balet din Romania cu decor animatronic. Lasa-te purtat in pasi de dans pe culmile povestii Fraților Grimm si descopera cine ii incurca drumul Scufitei!

AVEM SI O TOMBOLA PENTRU TINE!

Castiga unul dintre cele 3 Abonamente Gratuite de 3 luni, in Aplicatia Opera Copiilor si urmareste zeci de spectacole si emisiuni educative alaturi de cei dragi. Completeaza formularul prin care te abonezi la Newslletter-ul nostru și intri automat in extragerea din 23 mai. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Opera Comica pentru Copii prin random.org. 

Regie, coregrafie, colaj muzical: Andreea Soare
Decor: Vladimir Turturica
Costume: Raluca Popa
Asistent de coregrafie: Sabina Chirila
Texte: Emil Pantelimon
Voce Povestitor: Valentino Tiron
Sound-designer: Emil Drago
Light-designer: Ramon Barbu / Bogdan Gheorghiu

Distribuția:
Scufita Rosie: Sabina Chirila
Lupul cel mare: Andrei Ardeleanu
Pasarea/ Floarea: Mihaela Anica
Cei doi lupi: Mihai Pricope / Robert Stefu
Iepurele: Robert Stefu
Ursul: Mihai Pricope
Mama/ Bunica: Consuella Craciun
Vanatorul: Dragos Andruta

Gen: Balet
Varsta recomandata: +3 ani
Durata: 58 min