"> Playscape - Baby Boom Show

Playscape

OFERTA BIBS

Suzetele daneze mult iubite, intr-o gama larga de culori. Suzetele BIBS sunt din latex natural, material de inalta calitate, manufacturate in Danemarca. Sunt perfecte pentru faptul ca imita cel mai bine sanul mamei, in cel mai natural mod cu putinta.
Scutul rotund caracteristic si tetina ce imita sanul mamei, au dat copiilor danezi confort si siguranta timp de aproape 50 de ani.
Tetinele sunt fabricate din 100% cauciuc natural, acesta fiind catifelat, flexibil și natural.
Conform standardului european EN 1400
100% BPA-free
PVC – free
Phthalate – free

IMBRACAMINTE DE PLOAIE DIN MATERIALE RECICLATE – REDUCERE 20%

Salopete si geci impermeabile, potrivite pentru sezonul ploios, fabricate din materiale reciclate. Sticlele de plastic sunt colectate din oceane, salvand astfel viata animalelor acvatice.

COLECTIA FRUGI BUMBAC ORGANIC REDUCERE 20% la TOATE PRODUSELE

Haine din bumbac organic marca Frugi, cu imprimeuri vesele pentru copii.

HAINE DIN LANA – REDUCERE 15%

Haine din materiale naturale marca: ENGEL, COSILANA, mpDENMARK cu reducere de 15% la toate articolele.

Produsele Jaq Jaq Bird au fost proiectate pentru a fi reutilizabile, usor de transportat si de folosit.
Cartile si plansele de diferite dimensiuni sunt dintr-un material special conceput pentru a putea fi curatat usor dar si sa pastreze desenul intact. Suprafata neporoasa permite alunecarea lina a ButterStix®-urilor si a cariocilor Wishy Washy. La pachet cu aceste suprafete, vin ButterStix®– urile si cariocile lavabile, pe care noi le numim “super produse”. ButterStix®- urile sunt marca inregistrata Jaq Jaq Bird si sunt o combinatie intre creta si creion cerat, pastel, ce nu emana praf. Acestea vin si cu un holder care impiedica ruperea si face folosirea ButterStix®-urilor mai usoara.
Cariocile Wishy Washy au culori vii, ce vin in contrast perfect cu suprafetele cartilor si planselor. Sunt usor de sters (de pe suprafetele neporoase)  cu un servetel umed, pentru a refolosi suprafata de lucru.

OFERTA SPECIALA REDUCERE 30%

Importator si distribuitor unic in Romania al produselor JAQ JAQ BIRD