Procedura de acces

PROCEDURA DE ACCES PENTRU TARGUL BABY BOOM SHOW

Pe toata perioada organizarii targului Baby Boom Show (2– 5 septembrie 2021), accesul publicului prezent la eveniment se va realiza in urmatoarele conditii:

 • Persoanele care sunt vaccinate complet impotriva virusului SARS-CoV-2 si au cel putin 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Este valabil orice vaccin anti-COVID-19 in urma caruia s-a eliberat un certificat medical.
 • Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore inaintea vizitei la targ.
 • Persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. Imunizarea prin trecerea prin boala se dovedeste cu documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care sa dovedeasca prezenta de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior). Totodata, se mai poate dovedi si prin verificarea bazei de date cu pacienti confirmati, daca au trecut cel putin 14 zile de la data confirmarii bolii.
 • Persoanele care prezinta rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore inaintea vizitei la targ.

PENTRU ACCESUL IN CENTRUL EXPOZITIONAL ROMEXPO – PAVILIONUL B1, VIZITATORII VOR RESPECTA URMATORII PASI:

 1. Vizitatorii se prezinta la centrul de testare COMPLET MEDICAL de la punctele de acces in pavilion (cort, platforma 10), insotiti de actele medicale doveditoare de mai sus. Acestia trebuie sa aiba asupra lor actele de identitate si sa poarte masca de protectie.
 2. Fiecare participant va primi la intrare o sticla cu dezinfectant (100ml).
 3. Personalul medical verifica documentele.
  Daca se constata ca documentele medicale prezentate nu mai sunt valabile, solicitantul poate avea acces la targ doar in baza procedurii de testare.
 4. In cazul in care participantii trebuiesc testati, acestia platesc la casieria centrului medical costurile aferente procedurii de testare rapida, respectiv 25 lei/test.
 5. Personalul medical il testeaza cu un test rapid Antigen. Rezultatul testului este verificat in maxim 15 minute de la testare.
 6. Dupa rezultat, daca este negativ, participantul la targ primeste o bratara de acces si se poate prezenta cu ea la intrarea in pavilion.
  Atentie: odata scoasa de la mana, bratara nu mai este valabila pentru accesul in cadrul targului!
 7. In cazul unui rezultat pozitiv la testul rapid Antigen, participantului nu i se mai aplica bratara de acces, iar personalul medical urmeaza procedurile legale de anuntare a autoritatilor medicale despre inregistrarea unui caz de COVID-19.

REGIMUL DE ACCES AL COPIILOR LA TARG

 • Copiii cu varste de pana la 6 ani (inclusiv) nu trebuie testati anti-COVID-19 si au acces la targ fara bratara, doar in baza certificatului de nastere (copie).
 • Copiii peste 6 ani urmeaza procedurile de mai sus, respectiv dovada vaccinarii, a trecerii prin boala sau a testelor PCR/rapide Antigen.