"> Proiecte speciale 2021 - Baby Boom Show

Proiecte speciale 2021

Baby Check KinetoBebe
Clinica de Recuperare Pediatrica

Evaluari motorii gratuite pentru copii cu varsta intre 2 luni si 10 ani.

“Baby Check” este proiectul Asociatiei KinetoBebe prin care dorim sa oferim accesul la servicii de preventie si profilaxie pentru copiii aflati in primii ani de viata, dandu-le posibilitatea de a participa la o sedinta gratuita de evaluare motorie.

Atelierele Thermomix
“Mami, azi ce papam?”

Stim ca iti doresti tot ce-i mai bun pentru tine si copilul tau, dar ca, uneori, cand trebuie sa gatesti, parca nu ai chef sa stai cateva ore in bucatarie.

Baby Boom Show Virtual iti vine in ajutor si, impreuna cu Thermomix Romania, iti ofera o noua experienta!

Opera Comica pentru Copii: Scufita Rosie

Un titlu foarte de iubit de micii spectatori si un balet un poveste, produs cu entuziasm de Opera Comica pentru Copii. Spectacolul a avut premiera online si, desi a fost o solutie de compromis in vremuri complicate, a fost un real succes, o dovada clara ca tu ai nevoie de produse culturale de calitate, indiferent de forma lor.

Spectacolul s-a jucat apoi in aer liber, o noua solutie de compromis, fiind adaptat pentru conditiile tehnice ale scenei din exterior. Un nou succes pentru public, o dovada ca poti gasi usor solutii si un nou motiv sa asteptam nerabdatori a treia premiera a „Scufitei Rosii”, in Sala de spectacol.