Regulament Concurs Giveaway

REGULAMENT GIVEAWAY FACEBOOK

REGULAMENT CONCURS
“Castiga o invitatie pentru acces gratuit la Baby Boom Show editia de toamna”
01.08.2022

1. Organizator
Concursul este organizat de catre compania EUROEXPO FAIRS SRL, cu sediul in Bd. Expozitiei nr.7, mansarda, sector 1, BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului BUCURESTI sub numarul J40/4428/2014, cod fiscal R033423058, reprezentata legal prin Dna Buda Camelia, in calitate de administrator.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, cu eel putin 24 de ore inainte de a fi aplicate, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

2. Perioada de desfasurare
Concursul se desfasoara in fiecare miercuri din perioada 20.07. – 07.09.2022 (ora 24:00), datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa Organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.


3. Locul de desfasurare a concursului
Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul paginii de Facebook a Baby Boom Show: https://www.facebook.com/targpentrugravidesicopii


4. Dreptul de participare la concurs
In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei EUROEXPO FAIRS SRL nu vor putea participa la concurs.


5. Conditii de participare
Alegerea castigatorilor: pentru a intra in cursa pentru castigarea premiilor, participantii trebuie sa dea:
like la pagina https://www.facebook.com/targpentrugravidesicopii;
comentariu la postarea oficiala a concursului, in care sa fie etichetata o persoana;
share pe pagina personala de facebook cu postarea concursului Giveaway.


6. Desemnarea castigatorilor
Sunt desemnati castigatori primii 10 participanti ai fiecarei editii, care indeplinesc toate conditiile cerute de Organizator. Cei 10 castigatori saptamanali vor fi selectati la sfarsitul fiecarei zilei de concurs, iar numele lor vor fi publicate in fiecare joi pe pagina de Facebook a concursului.


7. Premiul
Premiile Concursului sunt oferite de catre EUROEXPO FAIRS SRL si constau in:
lnvitatie nominala pentru acces gratuit la Baby Boom Show editia de toamna 2022, pe toata perioada targului.
Produse oferite de expozanti (incepand cu editia din 27.07.2022).

 

Castigatorii invitatiilor nominale pentru acces gratuit la targ (vor fi acordate cate 10 invitatii/
saptamana) vor fi anuntati a doua zi pe pagina de Facebook a organizatorului:
https://www.facebook.com/targpentrugravidesicopii. Castigatorii vor fi contactati de organizator printr-un mesaj privat trimis pe contul de Facebook al fiecaruia. Acestia vor primi un link de acces pentru descarcarea invitatiilor nominale. 

8. Regulamentul Concursului
8.1. Deciziile de acordare a premiilor apartin in totalitate Organizatorului Baby Boom Show. In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii EUROEXPO FAIRS SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.
8.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani.
8.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
8.4. Vor fi eligibili pentru inscrierea la concurs doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate/ Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include in concurs participantul aflat in aceasta situatie.
8.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care folosesc un limbaj licentios sau ale caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
8.6. Premiile (invitatiile nominale) se acorda via e-mail, cu confirmare de primire.
8.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre Organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fast respectat prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.
Acest giveaway nu este afiliat sau administrat de Facebook.

9. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal
Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma EUROEXPO FAIRS SRL prin intermediul Departamentului de Marketing si Comunicare.
Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

10. Securitatea si confidentialitatea datelor
Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.