"> REGULAMENT GIVEAWAY - Baby Boom Show Virtual

REGULAMENT GIVEAWAY

REGULAMENT CONCURS “Castiga o invitatie pentru acces gratuit la Baby Boom Show Virtual”

1/01.04.2021

 1. Organizator

Concursul este organizat de catre compania EUROEXPO DIGITAL SRL, cu sediul in Bd. Expozitiei nr.7, mansarda, sector 1, BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului BUCURESTI sub numarul J40/4259/2021, cod fiscal 43880960, reprezentata legal prin Dna Pistol Florentina Steliana, in calitate de administrator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in fiecare vineri din perioada 02.04. – 14.05.2021 (ora 24:00), datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina oficiala de facebook a Organizatorului.

 1. Locul de desfasurare a concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul paginii de Facebook a Baby Boom Show: https://www.facebook.com/BabyBoomShow.ro

 1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei EUROEXPO DIGITAL nu vor putea participa la concurs.

 1. Premiul

Premiile Concursului sunt oferite de catre EUROEXPO DIGITAL SRL si constau in:

 • Cod promotional pentru acces gratuit la targul online Baby Boom Show Virtual

Castigatorii premiilor constand in coduri promotionale pentru acces gratuit la targul virtual (cate 20 de coduri promotionale/saptamana) vor fi anuntati la sfarsitul fiecarei zile de concurs (02.04., 09.04., 16.04., 23.04., 30.04., 07.05., 14.05. ) pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/BabyBoomShow.ro , cu tag catre fiecare castigator. Castigatorii vor fi contactati de organizator printr-un mesaj privat pe contul de Facebook al castigatorilor de pe care a fost publicat comentariul castigator.

Castigatorii vor intra in posesia codurilor promotionale in cel mult 2 (doua) zile inainte de deschiderea targului virtual: 20 mai 2021.

 1. Conditii de participare

Alegerea castigatorilor: pentru a intra in cursa pentru castigarea premiilor, participantii trebuie sa dea:

 1. Regulamentul Concursului
  • Deciziile de acordare a premiilor apartin in totalitate organizatorului Baby Boom Show Virtual. In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii EUROEXPO DIGITAL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.
  • Varsta minima pentru participare este de 18 ani.
  • Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului regulament.
  • Vor fi eligibili pentru inscrierea la concurs doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate/ Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau ale caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
  • Premiile (codurile promotionale) se acorda via e-mail, cu confirmare de primire.
  • In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Acest giveaway nu este afiliat sau administrat de Facebook.

 1. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma EUROEXPO DIGITAL prin intermediul Departamentului de Marketing si Comunicare. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 1. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.

 

Prezentul regulament se autentifica intr-un exemplar original care ramane in arhiva Organizatorului.