Branduri prezente

Program:
29 februarie – 2 martie: 10:00 – 19:00

3 martie: 10:00 – 18:00
Pavilion B2, Romexpo

Intrarea este cu bilet (20 lei) sau gratuit, joi şi vineri, dacă descarci invitaţia (din 29 ianuarie 2024). Copiii intră gratuit.    

Zile
Ore
Minute

Povestiri la Baby Boom Show. De vorbă cu expozanţii şi vizitatorii noştri.

Într-un peisaj aglomerat de magazine și târguri pentru copii, Baby Boom Show iese în evidenţă ca un univers fascinant al parenting-ului contemporan, care aduce în prim-plan cele mai inovatoare produse, cele mai utile informații și cele mai dulci momente pentru familiile care se pregătesc să păşească pe minunatul drum al părintelui.

Baby Boom Show este locul unde contăm că vei fi prezent!

Ce găseşti la târg

CURSURILE
BABY BOOM SHOW

Viitoarele mămici şi proaspeţii părinţi au patru zile de cursuri şi seminarii interactive şi GRATUITE pe teme de mare actualitate: siguranţă auto, alăptare, prim-ajutor, co-sleeping şi multe altele.

SUPER OFERTE LA PACHETE DE NAȘTERE

Cele mai mari maternităţi private şi de stat, băncile de recoltare şi clinicile medicale au pregătit pachete medicale cu super discounturi pentru Baby Boom Show ediţia de primăvară. Atenţie, ofertele sunt valabile doar pe perioada târgului!

DISTRACŢIE LA
BABY BOOM SHOW

Spaţii de joacă gonflabile, labirint, tobogane de lemn, jucării, corturi, ateliere creative, mascote Disney. Îţi oferim 4 zile de poveste, acasă la Baby Boom Show ediţia
de primăvară!

BABY TECH


Secţiune specială dedicată gadgeturilor care fac mai uşoare experienţele naşterii şi creşterii unui nou-născut: pompe de sân, monitoare pentru bebeluşi conectate la telefon, termometre inteligente sau cleme prinse de body-ul bebeluşului etc.

TOMBOLE LA
BABY BOOM SHOW

La Baby Boom Show ediţia de primăvară poţi participa la o serie de tombole cu super premii oferite de firmele expozante. Mai multe detalii vom anunţa
în curând.

DISCOUNT-URI EXCLUSIVE

Baby Boom Show este târgul care vine în ajutorul mămicilor şi viitoarelor mămici.
Te aşteptăm între 29 februarie şi 3 martie la Romexpo (pavilion B1) cu discount-uri exclusive valabile doar în cele patru zile
de eveniment.

Oferte speciale pachete de naştere


Urmează să naşti şi eşti în căutarea celui mai potrivit pachet de naştere?
La Baby Boom Show – ediţia de primăvară ai super oferte! Compari serviciile medicale incluse şi alegi oferta care îţi asigură o naştere fără griji pentru tine şi micuţul tău!

CĂRUCIOARE & SCAUNE AUTO

Cauţi cel mai potrivit cărucior sau scaun auto?

La Baby Boom Show – ediţia de primăvară găseşti cea mai mare diversitate de produse ale brandurilor de top, la oferte speciale. Testează cele mai cool modele de pe piaţă şi alege din promoţiile exclusive ce se potriveşte stilului de viaţă al familiei tale!

TOT CE AI NEVOIE PENTRU PRIMELE LUNI DE VIAŢĂ ALE MICUŢULUI TĂU

• Nutriţie     • Accesorii hrănire     • Scutece     • Igienă şi îngrijire

Lista ta de cumpărături pentru nou-născut conţine produse pentru o alimentaţie sănătoasă, o îngrijire delicată sau un somn liniştit.
Ne asigurăm că vei găsi la târg tot ce ai nevoie pentru bebeluşul tău: produse de top de la cele mai mari branduri, care să-ţi uşureze primele luni de viaţă alături de noul membru al familiei.

JUCĂRII

Stimulează simţurile şi imaginaţia copilului tău cu cele mai distractive jucării!

De la jucării clasice şi până la jucării educative, la Baby Boom Show ediţia de primăvară le descoperi pe toate!

Îţi propunem o varietate de jocuri şi jucării care să îl cucerească pe cel mic şi să îi ocupe timpul petrecut atât acasă, cât şi în eventuale călătorii.

ÎMBRĂCĂMINTE ŞI ÎNCĂLŢĂMINTE

Hăinuţe, pantofiori şi accesorii pentru copii, cu design calitativ şi cool. Cele mai noi tendinţe în moda hainelor pentru copii şi bebeluşi.

Toate într-un singur loc: la Baby Boom Showediţia de primăvară!

Alege branduri renumite şi produse de calitate la cele mai bune preţuri! Profită de ofertele speciale valabile în perioada târgului şi oferă-i copilului tău hăinuţe confortabile şi elegante!

CAMERA BEBELUŞULUI

Piesele de mobilier pentru nou-născuţi oferite de expozanţii ediţiei de toamnă a Baby Boom Show întrunesc cele mai înalte standarde de calitate şi le asigură celor mici o dezvoltare echilibrată. 

Fie că ai nevoie de un pătuţ, o saltea, un cabinet cu sertare sau o masă de înfăşat cu cădiţă pentru bebeluşi, la Baby Boom Show – ediţia de primăvară găseşti cea mai bună selecţie de mobilier pentru copii, de la branduri recunoscute la nivel mondial.

Noutăţi şi surprize
la fiecare ediţie

Cele mai mari branduri reprezentate

Locul de lansare a celor mai utile şi inovatoare produse pentru mămici şi copii

Super oferte şi discounturi la mii de produse şi servicii

Consiliere şi servicii medicale de la specialişti renumiţi din domeniu

Cele mai utile cursuri gratuite pentru viitorii părinţi

Invenţii care uşurează creşterea copiilor

Ai o afacere în domeniu şi vrei să participi la primul târg din acest an dedicat copiilor  
şi viitoarelor mămici, Baby Boom Show – ediţia de primăvară?
Nu pierde ocazia de a te întâlni cu miile de vizitatori care ne trec pragul la fiecare ediţie.

Luciana Stoleru – Director de proiect

Organizatori

În parteneriat cu

Parteneri media