Participă la Concursul "Cel mai frumos bebe din burtică"! Vezi ce poţi să câştigi.

Eşti viitoare mămică în trimestrul III? Participă la un eveniment cu totul special, organizat în cadrul Baby Boom Show: Concursul „Cel mai frumos bebe din burtică„! Ai şansa să câştigi un cărucior Bugaboo sistem 3 în 1, în valoare de 2000 de euro, oferit de ErFi.

Ce trebuie să faci este să ne trimiţi pe email, la adresa angela.sighireanu@euroexpo.ro , o fotografie cu ecografia micuțului tău, însoțită de numele prenumele mămicii, şi numărul de telefon. Apoi laşi un comentariu la postarea concursului publicată în pagina de facebook a târgului, pentru a-ţi asigura un loc printre primele 100 de gravide care vor primi automat o invitaţie pentru acces gratuit la târg, valabilă pentru două persoane.

Toate fotografiile bebeluşilor vor fi expuse la intrarea în târg, pe un panou special, şi numerotate cu un cod distinct, pentru a păstra anonimatul. Vizitatorii vor vota public pentru cel mai frumos bebeluș din burtică, completând pe un bilet numărul de cod ales. Fotografia care va acumula cel mai mare număr de voturi va fi declarată câştigătoare, iar bebeluşul din imagine va primi titlul de „cel mai frumos bebeluş din burtică”.

Pentru a face experiența și mai captivantă, vizitatorii-votanţi vor putea participa, la rândul lor, la o tombolă pentru câştigarea (prin tragere la sorţi) a unuia din cele 10 premii consistente puse în joc, completând un formular cu nume, prenume, număr de telefon şi numărul de cod votat mai sus. Cele 10 premii acordate votanţilor vor fi oferite de:

  1. Nuk – 10 pompe de sân şi 10 seturi de biberoane
  2. Chicco – 10 seturi de biberoane
  3. Momykeep (prin BebeOrganic) – 10 museline de la Momykeep
  4. Phillips – 10 seturi de biberoane
  5. Tommee Tippee (prin 9Luni) – 10 coşuri pentru scutece

Toate detaliile despre concurs le găsiţi aici.