UPDATE: IATĂ LISTA CÂŞTIGĂTORILOR LA CONCURS

10 PARTICIPANŢI LA VOT: 1 pachet de premii compus din 1 pompă de sân şi 1 set de biberoane NUK, 2 seturi biberoane şi 1 suzetă CHICCO, 1 set de biberoane PHILIPS AVENT, 1 muselină MOMMYKEEP, 1 coş de scutece TOMMEE TIPPEE.

 1. Bojoga Răzvan
 2. Jeder Alexandra
 3. Mădălina Marina Grosu Dinu
 4. Andreea Băjănică
 5. Mirică Alexandra
 6. Raluca Andreea Apetrei
 7. Viorica Măciuceanu
 8. Raluca Nicolae
 9. Genţiana Sbârlea
 10. Mirela Podea

Participă la concurs şi ai şansa să câştigi un cărucior Bugaboo sistem 3 în 1 oferit de ErFi,
în valoare de 2000 de euro!

Dragi viitoare mămici,

Vă invităm să participați la un eveniment cu totul special, organizat în cadrul Baby Boom Show: concursul „Cel mai frumos bebe din burtică„!

Emoția și așteptarea unei viitoare mămici cresc odată cu avansarea în trimestrul III, iar noi le oferim acestora o oportunitate minunată de a celebra frumusețea și miracolul vieții încă nedescoperite.

I. Cum participaţi la concurs

 1. Viitoarele mămici aflate în trimestrul III de sarcină pot trimite pe email la adresa angela.sighireanu@euroexpo.ro o fotografie cu ecografia micuțului lor, însoțită de următoarele date: numele şi prenumele mămicii, număr telefon, până în data de 25.02.2024. Confirmarea de primire se va face printr-un reply la email, cu numărul de cod aferent fotografiei, pentru transparenţă. Numărul maxim de participanţi este 100.
 2. Viitoarele mămici înscrise la concurs trebuie să lase şi un comentariu la postarea concursului publicată în pagina de facebook a târgului www.facebook.com/targpentrugravidesicopii, sau Instagram, instagram.com/babyboomshow  pentru a-şi asigura un loc printre primele 100 de gravide care vor primi automat o invitaţie pentru acces gratuit la târg, valabilă pentru două persoane.

II. Cum va decurge concursul

dds
 1. Toate fotografiile bebeluşilor vor fi expuse la intrarea în târg, pe un panou special, şi numerotate cu un cod distinct, pentru a păstra anonimatul.
 2. Vizitatorii vor avea şansa de a vota public pentru cel mai frumos bebeluș din burtică, completând pe un bilet numărul de cod ales. Voturile lor vor contribui la desemnarea câștigătorilor. Fotografia cu cel mai mare număr de voturi va fi declarată câştigătoare, iar bebeluşul din imagine va primi titlul de „cel mai frumos bebeluş din burtică”.

3. Pentru a face experiența și mai captivantă, vizitatorii-votanţi vor putea participa, la rândul lor, la o tombolă pentru câştigarea (prin tragere la sorţi) a unuia din cele 10 premii consistente puse în joc, completând un formular cu nume, prenume, număr de telefon şi numărul de cod votat mai sus.

III. Desemnarea câștigătorilor

 1. La finalul târgului Baby Boom Show (3.03.2024) vor fi numărate voturile. Fotografia care acumulează cel mai mare număr de voturi va fi desemnată câștigătoare, iar fericita mămică va primi premiul pus în joc, în valoare de 2000 de euro: un cărucior Bugaboo sistem 3 în 1, oferit de ErFi.
 2. La finalul zilei de 3.03.2024 vor fi extrase şi cele 10 taloane-câştigătoare completate de vizitatori, pentru acordarea celor 10 premii consistente oferite de Chicco, NUK, Momykeep (prin BebeOrganic), Philips şi Tommee Tippee (prin 9Luni).

IV. Acordarea premiilor

 1. Premiile vor putea fi ridicate de la sediul partenerului (în cazul căruciorului acordat gravidei) şi de la sediul organizatorului Baby Boom Show (în cazul celor 10 premii acordate vizitatorilor), începând cu data de 5 martie 2024.


MULT SUCCES!

PREMIILE VOR FI OFERITE DE:

Marele premiu: un cărucior Bugaboo sistem 3în1, în valoare de 2000 de euro

Cei 10 câştigători din rândul vizitatorilor care vor vota pentru cea mai frumoasă fotografie (aleşi prin tragere la sorţi) vor primi câte un premiu compus din: 1 pompă de sân NUK, 1 set de biberoane + 1 suzetă Chicco, 1 set de biberoane NUK, 1 set de biberoane Philips Avent, 1 muselină Momykeep şi 1 coş pentru scutece Tommee Tippee.

logo_nuk
bebe-organic

PARTENER