Ambasadoarea Baby Boom Show

Descoperă universul minunat al maternităţii cu Sorina Andreea Mincu, Ambasador Baby Boom Show!

Cine este Sorina?

Sunt o mamă care se împarte între familie, jobul din corporație și comunitatea de părinți creată în ultimii doi ani. Ca părinte, una dintre cele mai mari bucurii este să văd zâmbetul și entuziasmul din ochii fetiței mele de 2 ani și jumătate atunci când participă la evenimente și activități pentru copii. Îmi doresc cu adevărat să împărtășesc această bucurie cu alte familii.

Sorina este fondatoarea proiectului Mami, tati, unde mergem azi? – pe care l-a început din dorinţa de a crea o listă completă a evenimentelor și atelierelor pentru copii, organizate în București. Pe blogul ei puteţi găsi o varietate de experiențe distractive și educative pe care să le oferiţi copiilor.

Din octombrie 2023, Sorina Andreea Mincu este şi Ambasador Baby Boom Show.

Mini-interviu

Ce a însemnat pentru tine să fii Ambasador Baby Boom Show?

aaaaa

“Să fiu Ambasador Baby Boom Show a fost realmente o onoare pentru mine, mai ales că încă de la prima ediție la care am participat, respectiv cea din septembrie 2021, le-am recomandat prietenelor mele să participe – așadar, am fost mereu un ambasador al evenimentului, în mod neoficial. 😊

În octombrie 2023, această titulatură a venit cu o mare responsabilitate, aceea de a fi punte între expozanți și vizitatori, să le reprezint pe rând atât vocile unora, cât și ale celorlalți.

A fost de asemenea și o provocare, pentru că abia la ultima ediție am conștientizat cât de „bogat” este târgul, ce varietate oferă și cum realmente nu e doar un loc unde se vinde, ci e mai ales un loc unde se învață.”

Ce te motivează să susţii evenimentul în continuare?

În spirit de glumă, aș zice că eu oricum voi fi acolo, indiferent de titulatură.

N-am ratat nicio ediție de când sunt mamă, așadar abia aștept să văd care sunt noutățile, pentru că știu că Baby Boom Show dă ora exactă în materie de trenduri și ultimele noutăți ce țin de creșterea copiilor.”

Dacă ar fi să le transmiţi un mesaj viitoarelor mămici, ce le-ai spune – de ce merită să vizitezi târgul Baby Boom Show, dacă aştepţi un bebeluş sau abia ţi-ai început călătoria de mămică?

“Fiind mamă de pandemic baby’, n-am avut ocazia să particip la târg când eram însărcinată, prima dată vizitându-l când avea puica 4 luni. Am fost fascinată de multitudinea de cursuri gratuite, încât în acea zi de vineri, de care îmi aduc bine aminte, am participat la toate cursurile, de dimineață până seara, cu bebelușa dormind ba în sistem, ba în landou. Atât de valoroase mi s-au părut informațiile de puericultură, despre diversificare și câte și mai câte. Astfel un prim motiv pentru care nicio proaspătă mamă n-ar trebui să rateze acest târg e fix accesul la profesioniști de top, dispuși să răspundă oricăror întrebări, în mod gratuit.

În al doilea rând, trecând și eu la rândul meu prin această călătorie, știu cât de copleșitoare poate fi avalanșa de informații din momentul în care descoperi că vei fi mamă, din momentul în care te întrebi unde și cum o să naști, dacă vei alăpta, ce să faci dacă puiul nu mănâncă sau dacă nu doarme, cum să te joci cu el sau la cine să apelezi în caz de probleme. La Baby Boom Show vezi real, față în față, ce opțiuni ai. De la maternități, magazine destinate siguranței auto sau producători de jucării, până la consultanți în diversificare, somn sau alăptare, dacă sunt la târg, înseamnă că au cu adevărat un cuvânt de spus în domeniu și merită atenția voastră.

Nu în ultimul rând, perioada târgului vine la pachet și cu reduceri speciale, așa că aveți posibilitatea de a face o economie semnificativă participând și achiziționând tot ce aveți pe listele pentru pitici!

 Ne vedem în martie 2024!”