Loc de joacă

Vino cu cel mic în LABIRINTUL FOLDO!

Între 19-22 octombrie te invităm la cel mai mare loc de joacă
din cadrul Baby Boom Show.

Imediat ce vei trece de poarta castelului nostru (realizată 100% din material ecologic de către partenerul nostru FOLDO), vei descoperi o lume de vis.

În spaţiul dedicat locului de joacă te aşteaptă LABIRINTUL FOLDO – compus din trei încăperi complet mobilate şi utilate, având în centru un mic parc amenajat cu alei şi copaci. Cei care vor parcurge traseul vor fi implicaţi şi în câteva activităţi distractive. Ingenios, nu? 😊

FOLDO oferă părinţilor soluţii practice de mobilare sustenabilă pentru camera copilului. Mobilierul realizat de ei este 100% ecologic şi se adresează copiilor între 0 şi 18 ani.

Trupa lui Biluţă te aşteaptă la locul de joacă!

Petrecerile sunt o sărbătoare care ne îndeamnă să ne bucurăm în fiecare zi şi în fiecare clipă a vieţii, atât noi adulţii, cât şi cei mici. Să sărbătorim alături de cei dragi şi să nu uităm de copilul din noi.

Trupa lui Biluţă vă aşteaptă la Baby Boom Show cu o mulţime de surprize:

Distracţie şi animaţie cu mascote originale DISNEY

Atelier creativ TABLOURI CU LICHENI şi ART CRAFT
(fiecare copil va pleca acasă cu lucrările şi cu medalii)

Atelierul de creație reprezintă o platformă de workshopuri diferite ca tematică și tehnică. În cadrul acestor ateliere, cei mici vor putea explora domeniul vast al artei, şi nu numai. Scopul acestor ateliere este educația prin creație, ajutându-i pe copii să își dezvolte atenția, abilitățile practice și creativitatea.

Atelier confecţionare păpuşi din linguri de lemn

Atelierul ne poartă cu gândul spre folclorul românesc, specific ţării noastre. Invităm copiii să realizeze câte o păpuşă din linguri de lemn îmbrăcată tradiţional românesc – un românaş şi/sau o româncuţă.

Maşina Bubble Monster

Jocuri gonflabile

cursă Căsuţa din Poveşti, bouncer Acadea, bouncer Circus, carusel electric cu bile

Tatoo bar temporary cu AEROGRAFUL

(echipament profesional şi pigmenţi naturali)

Locul de joacă, cel mai vesel colţ al târgului Baby Boom Show!

Locul de joacă special amenajat pentru micuţi combină distracţia, siguranţa şi bucuria într-o experienţă unică. La fiecare ediție, ne străduim să creăm un mediu ludic și captivant pentru cei mici, astfel încât și ei să se bucure la fel de mult ca și părinții lor pe timpul vizitei la Baby Boom Show.

De ce să vizitezi locul nostru de joacă?

  1. Distracţia este nelimitată. Cei mici se pot bucura de jucării atrăgătoare, tobogane, carusele şi castele gonflabile care îi vor ţine ocupaţi şi fericiţi pe tot parcursul vizitei. Este locul perfect pentru ca cei mici să se distreze şi să îşi elibereze energia într-un mediu sigur.
  2. Copiii interacţionează social. Locul nostru de joacă nu este doar o sursă de distracţie, ci şi un mediu propice pentru dezvoltarea abilităţilor sociale ale copiilor. Interacţiunea cu alţi copii într-un cadru prietenos îi ajută să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi să îşi formeze noi prieteni.
  3. Liniştea părinţilor este asigurată. Părinţii se pot bucura liniştiţi de eveniment, ştiind că cei mici sunt într-un mediu sigur şi distractiv. Este ocazia perfectă pentru o scurtă pauză într-un mediu plin de energie pozitivă.

În plus, pe tot parcursul târgului, vor avea loc ateliere creative pentru cei mici. Iată care este programul:

Şezătoare muzicală cu Claudia

Duminică, 3 martie 2024

Ora 13:00 (durată: 45 minute)

Locuri disponibile: 20 copii

Vârsta: 6 luni – 5 ani

Claudia le citește copiilor și părinților, însoțită de flautul ei fermecat, apoi toți vor dansa și vor cânta la instrumente mici de percuție (clave, maracas, chime bars, guiro, trianglu).

Va fi un un atelier de conectare prin lectură, muzică și joc, plin de creativitate, de explorare muzicală, în care dezvoltăm abilitățile motrice, gândirea creativă, ritmul, imaginația, lucrul în echipă, adaptabilitatea.

Atelierul de slime - susţinut de CONI

Sâmbătă, 2 martie 2024

Ora 13:30 (durată: 1 oră)

Locuri disponibile: maxim 12

Vârsta: 4-14 ani

CONI prezintă o experiență unică, unde veți avea ocazia să vă transformați în maeștri ai Slime-ului și să explorați magia creației într-un mod distractiv și captivant. Acest eveniment este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Ce ne așteaptă în această aventură a creativității? Vom porni într-o călătorie plină de descoperiri, folosind ingrediente speciale precum Pasta de pinguin, Saliva de melc și esențe magice. Dar surpriza cea mare vine la final, când vom adăuga „soluţia secretă” pentru a da naștere la cele mai uimitoare și lipicioase slime-uri!

Cu 28 de ani de viață și o pasiune arzătoare pentru chimie, CONI a ales să împărtășeasca cunoștințele și pasiunea cu cei mici, pentru a le oferi o altă viziune despre lumea fascinantă a științei.

Atelier Bebe printre CULORI, FORME şi NUMERE

Sâmbătă, 2 martie 2024

Ora 10:00 (durată: 90 minute)

Vârsta: 1-3 ani

Atelierul Mami-bebe este realizat de Terra Salin împreună cu Mimo Club.    Am pregătit, ca de obicei, activități diverse care să le stimuleze toate simțurile bebelușilor voştri curioși: atenția, concentrarea, logica, mișcarea, perspicacitatea și învățarea.
Vom aduce la târg cele mai apreciate activităţi de bebeluşi, top realizat în 30 de ediţii de Tabăra de imunitate a câte 5 ateliere fiecare şi multe alte întâlniri cu cei mici.
Timp împreună despre învățare, distracție și conectare cu bebelușii voştri, coordonate de Ramona Dincă, educator specializat.

La mulţi ani, mami! Atelier creaţie felicitări din fetru

Decupăm, coasem, lipim şi pregătim pentru mami o felicitare handmade. Atelier susţinut de Mikatelierb.

Joi, 29 februarie 2024

Ora 10:00 (durata 1 oră)

Ora 11:00 (durata 1 oră)

Vârsta recomandată: peste 3 ani

Locuri disponibile: maxim 12

Atelier codiţe împletite

Vineri şi sâmbătă, timp de 4 ore,  Urban Mom Studio face împletituri pentru fetiţe şi mămici. Nu este necesară înscrierea, împletiturile se vor realiza în ordinea venirii la stand în intervalul menţionat.

Vineri, 1 martie 2024, ora 13:30

Sâmbătă, 2 martie 2024, ora  10:00

Durata: 4 ore

2 lecţii demostrative Kinderdance

Pe 29 februarie vă aşteptăm la cele două lecţii demostrative Kinderdance cu durata de 30 de minute fiecare, organizate astfel:

  • Kindertots pentru copiii cu vârsta de 2 ani

29 februarie, ora 17:00. Număr maxim: 12 copii

  • Kinderdance pentru copiii cu vârsta de 3-6 ani

29 februarie, ora 17:30. Număr maxim: 30 copii 

Kinderdance® – educaţie prin dans şi mişcare reprezintă o umbrelă care reuneşte mai multe programe dedicate şi adaptate copiilor de diferite vârste. Scopul nostru este să aducem bucurie şi zâmbete pe feţele copiilor, pentru că este o încântare să privești „un copil fericit” care învaţă lucruri noi. 

Kinderdance® pentru copii de 3-6 ani este locul unde copiii „învață să învețe” atunci când învață să danseze și să se miște!

Programul condus de profesori / instructori certificați Kinderdance® International oferă copiilor potențialul de a fi creativi, de a se exprima prin mișcare, de a învăța bazele baletului şi dansului, dobândind în același timp mușchi puternici, abilități sociale, încredere și stimă de sine. Kinderdance îmbină mişcări şi dansuri din mai multe arii: stretching, elemente de dezvoltare ale abilităţilor motorii, elemente de balet, acrobaţie, mişcare creativă şi tap dance.

Programul Kindertots urmăreşte să dezvolte curiozitatea copiilor de doi ani într-un mod variat, cu accent pe explorarea mișcărilor. Copiii mici se bucură de orice provocare, şi în acest program au posibilitatea de a-și testa şi dezvolta abilitățile în condiţii de siguranţă. 

Atelier Pipi Şoseţica

Când: joi, 29 februarie, ora 15:00 Durată atelier: 50 de minute (lectură: 20 de minute, jocuri şi activităţi: 30 de minute) Activităţi: o colorăm pe Pippi Şoseţica, o decupăm şi lipim pe un băţ. Jocuri:
  1. Devenim „căutători-de-chestii”, căutăm într-o cutie diverse obiecte şi inventăm alte întrebuinţări ale lor.
  2. Ne costumăm ca Pippi, cu diverse obiecte vestimentare.
Nr. maxim de copii: 12

Teatru şi canto pentru copilul tău

Şcoala de canto, pian şi actorie FABRICA DE BUCURII te invită la un spectacol de teatru şi la o testare gratuită de canto sau pian pentru copilul tău.

Când? Vineri, 1 martie, ora 14:00

Ne vedem la locul de joacă de la Baby Boom Show ediţia de primăvară!

29 februarie – 3 martie 2024

ROMEXPO, pavilion B2

Partener joacă