Şcoala Viitoarelor Mămici
Curs GRATUIT de puericultură

De aproape 18 ani, Școala Viitoarelor Mămici este cursul emblematic al târgului Baby Boom Show, care atrage peste 200 de participanţi la fiecare ediţie.

Ne-am dorit dintotdeauna să oferim viitorilor părinţi un curs educativ, captivant şi informativ care să îi pregătească pentru una dintre cele mai minunate etape ale vieţii – aceea de părinte. Şi afirmăm, cu mândrie, că am reuşit.

Cursul de puericultură Şcoala Viitoarelor Mămici, organizat în parteneriat cu Biogenis, este complet GRATUIT şi vine cu beneficii exclusive pentru toţi participanţii. El reprezintă o oportunitate unică pentru gravide și proaspete mămici de a dobândi cunoștințe esențiale și de a beneficia de un suport specializat în perioada gravidității și a primilor ani de viață ai bebelușului.

În plus, toţi participanţii la curs se pot înscrie la tombola organizată de Biogenis, iar la finalul zilei de duminică, 3 martie 2024, pot fi fericiţii câştigători ai unui pachet de recoltare celule stem

Cursul va fi susţinut de Anca Bălăşoiu, Moaşă licenţiată, în pavilionul B3  de la ROMEXPO, etaj 1, Sala Madgearu.

Înscrierea online este simplă și obligatorie pentru a vă asigura un loc într-una dintre cele mai solicitate sesiuni ale Baby Boom Show. Completaţi formularul nostru de înscriere online, accesibil aici de la 1 februarie 2024. Veţi primi, ulterior, confirmarea înscrierii pe e-mail.